EL SANATLARI MERKEZİNE” YATILI ÖĞRENCİ ALINACAK

 EL SANATLARI MERKEZİNE” YATILI ÖĞRENCİ ALINACAK

Havran, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü El Sanatları Merkezi Müdürlüklerine” yeni öğretim yılı için Yatılı Kursiyer öğrenciler alınacak.

Havran ilçesi Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünden yapılan açıklama ile “El Sanatları Merkezi Müdürlüklerine” yeni öğretim yılı için Yatılı Kursiyer öğrenciler alınacaktır.

 Havran ilçesi Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünden yapılan açıklama ile “El Sanatları Merkezi Müdürlüklerine” 2013–2014 eğitim ve öğretim yılı için Yatılı Kursiyer öğrenciler alınacağı açıklandı.

Yatılı Kursiyer olarak başvurmak isteyen kursiyerlerin İlçe Müdürlüğüne gelerek bilgi almaları gerektiğini belirten Havran Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Recep Özbudak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı Bilecik, Elazığ, Mersin, Düzce, Kastamonu ve Sivas illerinde bulunan “El Sanatları Merkezi Müdürlüklerine” 2013–2014 eğitim ve öğretim yılı için kursiyer öğrenci alınacağını açıkladı.

Müdür Recep Özbudak, El Sanatları Merkezi Müdürlüklerine alınacak olan yatılı kursiyerlerde aranacak şartları açıkladı.

Müdürlüğe alınacak kursiyerlerde aranacak şartlar şunlardır:

a)Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

b)Yatılı kursiyerler için en az on dört (14), en fazla yirmi dört (24); gündüzlü kursiyerler için en az on dört (14) yaşında olmak,

c)En az ilköğretim mezunu olmak,

d)Yatılı kursiyerler için evli olmamak,

e)Erkek kursiyerlerin öğretim süresince askerlikle ilişkisi olmamak gibi sorunlarının olmaması açıklaması yapıldı.Enver DOLGUN



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli